Oranje Muffin
Oranje Muffin
Recept
1.000 g | Cream Muffin | |
400 g | water | |
400 g | Muffinolie * | |
70 g | Wigo Compound Sinas | |
4 g | oranje kleurstof |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
270 g | abrikozen |
Afwerking
100 g | Dip Sinas |
Werkwijze
Cream Muffin, water, Muffinolie, Wigo Compound Sinas en kleurstof met de vlinder tot een glad beslag draaien.Planeetmenger 5 minuten in 1e versnelling.
Als laatste de gehakte abrikozen doormengen.
Met een ijsschep, 65-80 gram beslag in de Muffintray scheppen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Baktijd ± 25 minuten.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ± 25 minuten.
Afwerken met Dip Sinas en eventueel decoreren.
Uitkomst 32 stuks