Recepten

Paas Panettone

Recept

1.000 g   Fantasy Panettone Cake
250 g   ei
250 g   water
250 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

250 g   Dip Choco
250 g   Scaldis Puur

Decoratie 1

750 g   Dip Advocaat Smaak
750 g   boter

Decoratie 2

750 g   Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal
Paas Panettone

Werkwijze

Fantasy Panettone Cake, water, ei en Muffinolie gedurende 5 minuten in de 1e versnelling mengen tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over een plaat van 60 x 20 cm bekleed met bakpapier.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.

Vries de cake in. Snijd de bevroren cake in bars van 15 x 3 cm.
De bars doorhalen met een mengsel van Dip Choco en Scaldis Puur.

Draai alle ingrediënten van decoratie 1 luchtig in een machinebekken met een vlinder en spuit verschillende motieven op de doorgehaalde bars. Herhaal dit met de flambé schuim en brand af met een brander.

Uitkomst 24 stuks