Recept
1.000 g
|
|
Fantasy Panettone Cake |
250 g
|
|
ei |
250 g
|
|
water |
250 g
|
|
Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
250 g
|
|
Dip Choco |
250 g
|
|
Scaldis Puur |
Decoratie 1
750 g
|
|
Dip Advocaat Smaak |
750 g
|
|
boter |
Decoratie 2
750 g
|
|
Flambé Schuim met Bianca en Zeesan Neutraal |
Werkwijze
Fantasy Panettone Cake, water, ei en Muffinolie gedurende 5 minuten in de 1e versnelling mengen tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over een plaat van 60 x 20 cm bekleed met bakpapier.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.
Vries de cake in. Snijd de bevroren cake in bars van 15 x 3 cm.
De bars doorhalen met een mengsel van Dip Choco en Scaldis Puur.
Draai alle ingrediënten van decoratie 1 luchtig in een machinebekken met een vlinder en spuit verschillende motieven op de doorgehaalde bars. Herhaal dit met de flambé schuim en brand af met een brander.
Uitkomst 24 stuks