Recept
10.000 g
|
100 %
|
bloem |
|
1.000 g
|
10 %
|
gist |
|
200 g
|
2 %
|
bakkerszout |
|
6.200 g
|
62 %
|
water |
|
3.000 g
|
30 %
|
Maestro Boterstol |
|
Vulling 1
12.000 g
|
120 %
|
rozijnen |
|
2.000 g
|
20 %
|
krenten |
|
Vulling 2
6.000 g
|
|
Maestro Amandelspijs |
|
2.600 g
|
|
Fruitful Red Fruit |
|
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 200 gram.
Bolrijs 25 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 6 mm.
Vormen tot een ei model.
100 gram vulling 2 (mengsel van spijs en Fruitful) opspuiten.
De bovenplak uitrollen en hierop leggen.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs ca. 30 minuten.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 32 minuten.
Uitkomst 86 stuks