![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Panettone Klassiek
Panettone Klassiek
Recept
1.000 g | Fantasy Panettone Cake | |
250 g | ei | |
250 g | boter * | |
250 g | water |
* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
100 g | Fruitful Apricot Jam (25 g per stuk) |
Decoratie
12 g | Mont Blanc (3 g per stuk) | |
40 g | Amandelstukjes (10 g per stuk) |
![Panettone Klassiek](https://www.zeelandia.nl/recepten/panettone-klassiek/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen.Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Vul een cakeblik (20 x 9 cm) met 400 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 45 minuten.
Na het koelen afgeleren met Fruitful Apricot Jam.
Decoreren met Mont Blanc en de rand aanzetten met Amandelstukjes.
Uitkomst 4 stuks