Paska Krafin
Paska Krafin
Recept
| 10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
| 1.000 g | 10 % | gist | |
| 220 g | 2.2 % | bakkerszout | |
| 5.500 g | 55 % | water | |
| 2.500 g | 25 % | Maestro Boterstol | |
| 400 g | 4 % | suiker | |
| 500 g | 5 % | ei | |
| 500 g | 5 % | boter | |
| 30 g | 0.3 % | Alpina |
Vulling 1
| 650 g | boter |
Vulling 2
| 3.000 g | cranberries | ||
| 1.500 g | Choco Chunks | ||
| 1.500 g | pistachenoten |
Decoratie
| 20 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Van alle grodstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 3360 gram.
Deegstukken opmaken als brood.
Deegrijs 15 minuten.
Deegstukken uitrollen tot een plak van 50 x 100 cm.
Instrijken met boter.
Plak in banen snijden van 12,5 cm x 50 cm.
Vulling opstrooien.
Oprollen, deze banen over de lengte doorsnijden.
Oprollen met de gesneden kant naar buiten en in een panettone cup leggen.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het koelen decoreren met Mont Blanc.
Uitkomst 49 stuks