Recepten Recepten

Paska Krafin

Recept

10.000 g 100 % bloem
1.000 g 10 % gist
220 g 2.2 % bakkerszout
5.500 g 55 % water
2.500 g 25 % Maestro Boterstol
400 g 4 % suiker
500 g 5 % ei
500 g 5 % boter
30 g 0.3 % Alpina

Vulling 1

650 g   boter

Vulling 2

3.000 g   cranberries
1.500 g   Choco Chunks
1.500 g   pistachenoten

Decoratie

20 g   Mont Blanc
Paska Krafin

Werkwijze

Van alle grodstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 3360 gram.
Deegstukken opmaken als brood.
Deegrijs 15 minuten.
Deegstukken uitrollen tot een plak van 50 x 100 cm.
Instrijken met boter.
Plak in banen snijden van 12,5 cm x 50 cm.
Vulling opstrooien.
Oprollen, deze banen over de lengte doorsnijden.
Oprollen met de gesneden kant naar buiten en in een panettone cup leggen.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 45 minuten.


Na het koelen decoreren met Mont Blanc.

Uitkomst 49 stuks