Recepten

Pastel Partei

Bodem

1.000 g   Sloffendeeg met Kanomix
350 g   Perla Amandelpan

Recept 1

50 g   Zeesan Lemon
60 g   water
250 g   slagroom

Recept 2

50 g   Zeesan Neutraal
60 g   water
30 g   Wigo Compound Pistache
250 g   slagroom

Recept 3

50 g   Zeesan Strawberry
60 g   water
250 g   slagroom

Decoratie

250 g   Paletta Spray Neutraal
50 g   choco decor
Pastel Partei

Werkwijze

Van alle grondstoffen een deeg zetten.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 6 mm.
Plakken uitsteken met een ovalen ring van 12 cm doorsnede waarin gebakken wordt.
Perla Amandelpan dun opspuiten 1 cm van de rand.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd ca.25 minuten.

Na het bakken direct lossen en laten afkoelen.

Maak alle drie de soorten bavaroise tegelijk aan.
Meng de Zeesan Lemon en het water tot een gladde massa.
Meng de Zeesan Neutraal en het water en de Wigo Compound Pistache tot een gladde massa.
Meng de Zeesan Strawberry en het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt door alle drie de massa's.

Vul drie spuitzakken en spuit om en om dopjes bavaroise op de gebakken sloffenbodem van buiten naar binnen.

Bavaroise 1 uur in de koelkast plaatsen voordat het wordt ingevroren, om een volledige gelering te verkrijgen.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met chocoladekrullen.

Uitkomst 10 stuks