Recepten Recepten

Pavlova

Recept

700 g   Bianca
750 g   water
700 g   suiker

-

700 g   suiker
40 g   Cacao

Vulling

400 g   Zeesan Choco
500 g   water
2.000 g   slagroom

Decoratie

300 g   chocolade schotsen
700 g   fruit
Pavlova

Werkwijze

Bianca en water van 40°C luchtig kloppen, het eerste deel suiker al draaiende toevoegen.
Klopt het geheel in 5 minuten luchtig.
Meng het tweede deel suiker met de cacaopoeder en voeg dit in een lage snelheid toe.
Draai het geheel 5 minuten na in de tweede versnelling.
Spuit doppen (± 10 cm diameter) op de bakplaat met bakpapier, dIt kan met kartel of gladde spuit.
Breng met een fijne zeef wat cacao aan op de doppen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 130°C.
Rotatieoven 110°C
Baktijd 45 minuten.

Meng de Zeesan Choco met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom, die voor 75% is opgeklopt, erdoor.
Spuit vervolgens een grote rozet op de Pavlova en decoreer naar wens met stukken chocolade en vers fruit.

Uitkomst 78 stuks