Recepten Recepten

Peachy Panettone Cake

Recept

15.000 g   Fantasy Panettone Cake
3.750 g   ei
3.750 g   Muffinolie *
3.750 g   water

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

4.500 g   Gele room met Maestro Creme Vanille
2.250 g   Fruitful Peach HI

Decoratie

574 g   amandelstaafjes (7 g per stuk)
Peachy Panettone Cake

Werkwijze

Meng alle grondstoffen 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.

De bakvorm vierkant vullen met 320 gram beslag.

Meng de gele room met de Fruitful Peach HI en spuit een raster op het beslag.
De bovenzijde bestrooien met amandelstaafjes.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.

Uitkomst 82 stuks

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.