

Peachy Panettone Cake
Peachy Panettone Cake
Recept
15.000 g | Fantasy Panettone Cake | |
3.750 g | ei | |
3.750 g | Muffinolie * | |
3.750 g | water |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
4.500 g | Gele room met Maestro Creme Vanille | |
2.250 g | Fruitful Peach HI |
Decoratie
574 g | amandelstaafjes (7 g per stuk) |

Werkwijze
Meng alle grondstoffen 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.De bakvorm vierkant vullen met 320 gram beslag.
Meng de gele room met de Fruitful Peach HI en spuit een raster op het beslag.
De bovenzijde bestrooien met amandelstaafjes.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 82 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.