Recepten

Perzik Plaatcake

Fonceerdeeg

1.200 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
800 g   Renetta Appelspijs

Recept

3.000 g   Verona
1.350 g   water
1.350 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

3.000 g   Fruitful Peach HI

Afwerking

1.200 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

500 g   amandelstaafjes
Perzik Plaatcake

Werkwijze

Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Bestrijk het hardewenerdeeg met Renetta Appelspijs.

Meng de ingredienten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel ca. 1400 gram beslag over de Renetta Appelspijs.
De vulling grof over het cakebeslag verdelen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met gebruneerde amandelstaafjes en in gewenste grootte snijden.

Uitkomst 4 stuks