Recepten

Pistache Tree

Recept 1

100 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling 1

500 g   Frangipane met Perla Amandelpan

Vulling 2

100 g   Amarenen Kersen

-

100 g   Arabesque Noir 58

Afwerking

500 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
50 g   Wigo Compound Pistache

Decoratie

50 g   gouden suikerparels
Pistache Tree

Werkwijze

Deeg uitrollen tot een dikte van 1,75 mm.
Fonceer de flexipanmatten (mini bombe doorsnede 4 cm).

De gefonceerde bakjes vullen met frangipane.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

De onderzijde doorhalen met Arabesque Noir 58 zodat er een voetje ontstaat.
Plaats een halve Amarenen Kers op de gebakken bodem.

Maak de Crème au Beurre aan met de Wigo Compound Pistache en spuit een kerstboompje op de Amarenen Kers.
Decoreer de boompjes naar keuze.

Uitkomst 50 stuks