Recepten

Pompoencake

Bodem

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
150 g   Fruitful Apricot Jam

Recept

1.000 g   Verona
300 g   water
400 g   Muffinolie *
300 g   pompoenpuree
50 g   basterdsuiker
3 g   nootmuskaat
5 g   bakkerszout

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

300 g   pompoen *
300 g   Paletta Spray Neutraal

* Dun gesneden pompoen

Vulling

200 g   walnoten

Decoratie

40 g   Arabesque Noir 72
150 g   noten *

* Gemengde noten

Pompoencake

Werkwijze

Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).
Bestrijken met Fruitful Apricot Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Meng de vulling met het beslag.
Decoreren met dunne reepjes verse pompoen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 60 minuten.

Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een streepje chocolade en wat noten.
Snijden in stukken van 8.5 x 19 cm

Uitkomst 7 stuks