Bodem
300 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
150 g
|
|
Fruitful Apricot Jam |
Recept
1.000 g
|
|
Verona |
300 g
|
|
water |
400 g
|
|
Muffinolie * |
300 g
|
|
pompoenpuree |
50 g
|
|
basterdsuiker |
3 g
|
|
nootmuskaat |
5 g
|
|
bakkerszout |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
300 g
|
|
pompoen * |
300 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
* Dun gesneden pompoen
Decoratie
40 g
|
|
Arabesque Noir 72 |
150 g
|
|
noten * |
* Gemengde noten
Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).
Bestrijken met Fruitful Apricot Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Meng de vulling met het beslag.
Decoreren met dunne reepjes verse pompoen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 60 minuten.
Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een streepje chocolade en wat noten.
Snijden in stukken van 8.5 x 19 cm
Uitkomst 7 stuks