Pompoencake
Pompoencake
Bodem
| 300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
| 150 g | Fruitful Apricot Jam |
Recept
| 1.000 g | Vero Plaatcake | |
| 300 g | water | |
| 400 g | Muffinolie * | |
| 300 g | pompoenpuree | |
| 50 g | basterdsuiker | |
| 3 g | nootmuskaat | |
| 5 g | bakkerszout |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
| 300 g | pompoen * | |
| 300 g | Paletta Spray Neutraal |
* Dun gesneden pompoen
Vulling
| 200 g | walnoten |
Decoratie
| 40 g | Arabesque Noir 72 | |
| 150 g | noten * |
* Gemengde noten
Werkwijze
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,5 mm dik (licht prikken).Bestrijken met Fruitful Apricot Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Meng de vulling met het beslag.
Decoreren met dunne reepjes verse pompoen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 60 minuten.
Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreren met een streepje chocolade en wat noten.
Snijden in stukken van 8.5 x 19 cm
Uitkomst 7 stuks