![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Quadrini Wit
Quadrini Wit
Recept
7.500 g | 75 % | bloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Wunderbrötchen 25 MZ * | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water |
* Wunderbrötchen 25 MZ bevat zout!
Decoratie
360 g | roggebloem |
![Quadrini Wit](https://www.zeelandia.nl/recepten/quadrini-wit/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg kneden, niet te intensief en niet gladdraaien.Deegtemperatuur 25°C.
Voorslag geven en 15 minuten laten rijzen.
Uitrollen tot een dikte van 7 mm.
Snijden in 9 x 9 cm (ca. 85 gram)
Decoreren met roggebloem.
Narijs 60 minuten.
Een kruis insnijden.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst ca. 180 stuks.