
Rood Fruittaartje
Rood Fruittaartje
Recept
1.000 g | Kanomix | |
450 g | boter | |
75 g | water | |
50 g | Citroenrasp | |
5 g | bakkerszout |
Vulling 1
1.350 g | Perla Amandelpan | |
150 g | Zeesan Forest Fruit |
Decoratie
3.000 g | rood fruit (200 g per stuk) |
Afwerking
450 g | Paletta Spray Neutraal |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 6 mm.
Plakken uitsteken met een (bavaroise) ring van 12 cm. waarin gebakken wordt.
De grondstoffen van de vulling 1 mengen, deze in het midden van de deegplak spuiten.
Verhouding 100 gram deeg en 100 gram vulling.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.
De bodems moeten mooi goudbruin gebakken zijn.
Eventueel de bodems op voorraad houden in de vriezer.
De bodems decoreren met roodfruit.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 15 stuks