

Rozijnen Spijscarree
Rozijnen Spijscarree
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
700 g | 7 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water | |
2.000 g | 20 % | Maestro Vruchten | |
400 g | 4 % | Araba Mocca |
Vulling 1
8.000 g | 80 % | rozijnen | |
2.000 g | 20 % | krenten |
Vulling 2
9.220 g | Perla Amandelpan (20 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Na ca. 5 minuten de vulling doorwerken.
Afwegen 4000 gram en opmaken als voor brood.
Deegrijs ca. 10 minuten in de koeling.
Uitrollen tot een dikte van 3.5 mm.
Met een fiets vierkanten aangeven (7.5 x 7.5 cm).
Op de aangegeven vierkanten een dop (20 gram) Perla Amandelpan spuiten.
De plak licht bevochtigen en een tweede plak (3.5 mm) over de onderplak leggen.
Het deeg tussen de spijs licht aandrukken.
Met de fiets vierkanten snijden van 7.5 x 7.5 cm.
Op platen zetten en strijken met Ovex Liquide.
Eventueel decoreren met Hazelnootstukjes.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd ca. 8 minuten.
Uitkomst 461 stuks