Recepten

Sacher Empileur

Fonceerdeeg

700 g   hardewenerdeeg cacao
250 g   Fruitful Apricot Jam

Recept 1

750 g   Sachermix
400 g   ei
300 g   boter
60 g   suiker
50 g   water

Trempeer

300 g   Trempeerlikeur met Gel

Vulling 1

100 g   Zeesan Neutraal
2.000 g   Fruitful Apricot

Rolbeslag

500 g   Rolbeslag met Sachermix

Recept 2

1.250 g   Choco Bavaroise met Zeesan Choco

Decoratie

2 g   Cacao
Sacher Empileur

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg cacao, dikte 1,75 mm.
Het hardewenerdeeg uitsteken met het frame en strijk daar de Fruitful Apricot Jam op.

Draai het beslag van recept 1 en giet deze op het hardewenerdeeg met de Fruitful Apricot Jam en strijk deze af met afstrijker nr 3,5.

Oventemperatuur 180°C. Baktijd ca. 30 minuten.

De gebakken plak goed af laten koelen en tremperen met de trempeerlikeur.
Vermeng de Fruitful Apricot met de Zeesan Neutraal en verdeel deze op de empileur. Strijk af met afstrijker nr 2.

Leg hierop een plak Rolbeslag met Sachermix en trempeer met de trempeerlikeur.

Maak de choco bavaroise aan en verdeel deze over de empileur, strijk af met afstrijker 0,5.

Invriezen en bevroren lossen.

Snijd de gebakjes in de gewenste maat. Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.

Neem het gewenste sjabloon en leg deze op het bevroren gebak, en decoreer af met cacaopoeder.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)