Recept
2.000 g
|
|
Sachermix |
1.000 g
|
|
ei |
1.100 g
|
|
boter |
200 g
|
|
bloem |
Vulling
1.000 g
|
|
Fruitful Apricot Jam |
Decoratie
1.100 g
|
|
Glaceer Ganache met Arabesque Noir 72 |
Werkwijze
Alle grondstoffen mengen en gedurende 5 minuten in de laagste versnelling mengen.
Soortelijk gewicht 825 - 850 gram/liter.
Vul een cakeblik van 20 cm met 390 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 60 minuten.
Snijd de cake twee keer door.
Twee keer vullen met Fruitful Apricot Jam.
Verwarm de Glaceer Ganache in de magnetron tot 34°C.
Glaceer de cake en garneer het woord SACHER met de Glaceer Ganache op de cake.
Uitkomst 11 stuks