Recepten Recepten

Saint Honoré

Bodem

250 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

335 g   Jello Totaal
500 g   water (50°C)

Vulling 1

1.000 g   creme suisse

Vulling 2

600 g   karamel

Creme

750 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder

Afwerking

300 g   Paletta Classic NTR. *
100 g   ColdJel Neutraal
50 g   water

* Kleuren naar behoefte met Araba Mocca.

Saint Honoré

Werkwijze

Jello Totaal met water van 50°C mengen.
Draai 8 tot 10 minuten In de 2e versnelling met de vlindergard.

Spuit kleine soesjes.
Bakken met stoom, de eerste 6 minuten met de schuif dicht, als de soes van de plaat los komt dan 20 minuten met de schuif open gaar bakken.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 - 30 minuten.

Vul de soesjes met creme suisse en een klein dotje karamel.
Maak een gelei van de ingrediënten (afwerking) en haal de gevulde soesjes door.

Bouw het gebakje op volgens de foto, gebruik een gebakken hardewenerplakje van 7,5 cm doorsnede.

Uitkomst 50 stuks