Recepten

Schwarzwalder-Kirsch Desserttaartje met Zeesan Choco

Recept

240 g   Kapsel met Moscamix met Wigo Kirschmelange

Vulling

200 g   Zeesan Choco
40 g   Gel Kirsch 50%
250 g   water
1.000 g   slagroom

Decoratie

90 g   ColdJel Choco
20 g   Cacao
Schwarzwalder-Kirsch Desserttaartje met Zeesan Choco

Werkwijze

Meng Zeesan Choco met het water en de Gel Kirsch 50% tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

De bavaroisering insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.

De bavaroiseringen vullen met een dun plakje schwarzwalder-kirschkapsel dat net binnen de bavaroisering valt.
Een laagje chocobavaroise.
Weer een dun plakje schwarzwalder-kirschkapsel.
Ruim tremperen met Kirsch trempeerlikeur.
De ring glad afstrijken met bavaroise en koelen, vervolgens invriezen.

De rand afwerken met smal goud lint.
Aan de bovenzijde Palleta ColdJel Chocolade.
Decoreren met drie melkchocolade krullen.

Uitkomst 3 taartjes van 18 cm doorsnee.