Recepten Recepten

Shorteas CitrusGinger

Fonceerdeeg

750 g   Sloffendeeg met Kanomix

Vulling 1

300 g   Perla Amandelpan
75 g   gembershavings
20 g   water
2 g   gemberpoeder (Verstegen)

Vulling 2

800 g   Fruitful Lemon Cream
300 g   Fruitful Orange Cream
200 g   Maestro Creme Vanille

Afwerking

90 g   gembershavings
100 g   Paletta Spray Neutraal
Shorteas CitrusGinger

Werkwijze

Het deeg uitrollen tot een dikte van 5 mm.
Fonceer de bodem van de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm) met sloffendeeg.
Dezelfde hoeveelheid kan ook worden gebakken op een bakplaat van 60 x 20 cm.

Meng de Perla Amandelpan, water, gemberpoeder en gembershavings, verdeel dit over het sloffendeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.

Meng de Maestro Creme Vanille, Fruitful Lemon Cream en Fruitful Orange Cream gedurende
3 minuten in de hoogste versnelling met een vlindergard.
Verdeel deze gladde citrusroom over de gebakken bodems.
Verdeel de gembershavings over de citrusroom en afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Snijden in stukken van 5 x 5 cm.

Uitkomst 1 bakvorm (35 stuks)