Sinaasappel Gember Vegan met V-GO! Vegan Cake
Sinaasappel Gember Vegan met V-GO! Vegan Cake
Fonceerdeeg
| 1.000 g | Hardewenerdeeg met V-Go! Vegan Cake |
Vulling 1
| 1.000 g | V-GO! Amandelspijs | |
| 400 g | Gele room met Rap PB |
Vulling 2
| 1.800 g | Fruitful Orange Cream | |
| 400 g | Rap PB | |
| 200 g | gembershavings |
Afwerking
| 900 g | Paletta Classic NTR. | |
| 375 g | water | |
| 195 g | gembershavings |
Werkwijze
Fonceer het Banketframe met hardewenerdeeg, dikte 5 mm.Meng de ingrediënten van vulling 1 gedurende 3 minuten in de eerste versnelling en verdeel het over het hardewenerdeeg.
Oventemperatuur
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 35 minuten.
Meng de Rap PB, Fruitful Orange Cream en gembershavings gedurende 3 minuten in de hoogste versnelling met een vlindergard.
Verdeel deze sinas-gemberroom over de gebakken bodems en vries deze in.
Maak de gelei aan en giet over de bevroren sinas-gemberroom.
Snijden in stukken van 5 x 5 cm.
Uitkomst 77 stuks