Recepten

Sinterklaasmijters met Zeesan Tiramisu

Recept

1.000 g   Moscaplus
800 g   ei
100 g   water
25 g   Citroenrasp

Vulling

200 g   Zeesan Tiramisu
250 g   water
1.000 g   slagroom

Decoratie

600 g   Maro 1:2 Rol
100 g   Maro 1:3 Rol Geel
300 g   Paletta Spray Neutraal
300 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
Sinterklaasmijters met Zeesan Tiramisu

Werkwijze

Doe eerst de eieren, water en Citroenrasp in het bekken, daarna de Moscaplus toevoegen en het geheel in de laagste versnelling door elkaar mengen.
Draaitijd minimaal 8 minuten, verdeeld in ca. 6 minuten hogere en 2 minuten lagere versnelling.
Soortelijk gewicht 290-320 gram/liter.
Beslag uitstrijken op een plaat van 60 x 40 cm.
Oventemperatuur 190°C
Baktijd 25 minuten

Meng de Zeesan Tiramisu met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt er door.
Kapsel 2 maal doorsnijden, op een diepvries plaat leggen en vullen met tiramisu bavaroise.
Dunne laag creme au beurre op de boven kant en daarop een plak rode Am. marsepein 1:2 rol op 1,5 mm uitgerold.
Het geheel omdraaien met behulp van een tweede plaat en koelen.

Na het koelen omdraaien en op de rode marsepein 2 gele strippen marsepein in de lengte en 6 in de breedte.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en snijden in 12 taarten.
Afwerken met kleine bolletjes creme met een chocolade strip,