Slagroom Empileur
Slagroom Empileur
Fonceerdeeg
| 700 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
| 250 g | Fruitful Raspberry Jam |
Rolbeslag
| 1.260 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Vulling 1
| 800 g | gezoete slagroom |
Trempeer
| 300 g | Trempeerlikeur met Gel |
Vulling 2
| 500 g | Fruitful Raspberry Jam |
Afwerking
| 825 g | gezoete slagroom |
Decoratie
| 500 g | fruit |
Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 1,75 mm.Het hardewenerdeeg uitsteken met het frame.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 12 minuten.
De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak met Fruitful Raspberry Jam en plaats deze in het frame.
Leg een plak rolbeslag op de Fruitful Raspberry Jam, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Marasquin.
De geslagen slagroom op de Swiss Roll aanbrengen en afstrijken met afstrijker 2.5 cm.
Leg hierop een plak rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Marasquin.
De Fruitful Raspberry Jam op het rolbeslag aanbrengen.
Leg hierop een plak rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Marasquin.
Slagroom op het rolbeslag aanbrengen en afstrijken met afstrijker 0.5 cm.
De slagroom opspuiten of aanbrengen met een speciaale kam.
Invriezen en bevroren lossen, snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Decoreren met vers fruit.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)