Recepten

Slagroom Empileur

Fonceerdeeg

700 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
250 g   Fruitful Raspberry Jam

Rolbeslag

1.260 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Vulling 1

800 g   gezoete slagroom

Trempeer

300 g   Trempeerlikeur met Gel

Vulling 2

500 g   Fruitful Raspberry Jam

Afwerking

825 g   gezoete slagroom

Decoratie

500 g   fruit
Slagroom Empileur

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 1,75 mm.
Het hardewenerdeeg uitsteken met het frame.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 12 minuten.

De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak met Fruitful Raspberry Jam en plaats deze in het frame.
Leg een plak rolbeslag op de Fruitful Raspberry Jam, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Marasquin.

De geslagen slagroom op de Swiss Roll aanbrengen en afstrijken met afstrijker 2.5 cm.
Leg hierop een plak rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Marasquin.

De Fruitful Raspberry Jam op het rolbeslag aanbrengen.
Leg hierop een plak rolbeslag, tremperen met Trempeerlikeur met Gel Marasquin.

Slagroom op het rolbeslag aanbrengen en afstrijken met afstrijker 0.5 cm.
De slagroom opspuiten of aanbrengen met een speciaale kam.

Invriezen en bevroren lossen, snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.

Decoreren met vers fruit.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)