![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Speculaas met Beurrine
Speculaas met Beurrine
Recept
4.500 g | zeeuwse bloem | |
3.000 g | basterdsuiker | |
2.500 g | boter | |
500 g | Beurrine * | |
300 g | karnemelk | |
200 g | Speculaas Orenta | |
20 g | bakkerszout | |
15 g | ammonium |
* of Romella
![Speculaas met Beurrine](https://www.zeelandia.nl/recepten/speculaas-met-beurrine/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Deeg met de speculaasmachine verwerken.
Speculaasjes op de plaat zetten.
Oventemperatuur 175°C.
Rotatieoven 155°C.
Baktijd 20 minuten.