![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Speculaastaartje Populair met Genova Orange
Speculaastaartje Populair met Genova Orange
Recept
5.000 g | Genova Orange | |
2.000 g | water | |
100 g | Speculaas Orenta |
Afwerking
150 g | Calif. Amandel Schaafsel | |
300 g | kristalsuiker | |
35 g | Citroenrasp | |
12 g | eiwit |
![Speculaastaartje Populair met Genova Orange](https://www.zeelandia.nl/recepten/speculaastaartje-populair-met-genova-orange/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Grondstoffen mengen gedurende 5 minuten in de tweede versnelling met de vlinder.400 gram beslag in een pie-plates gieten (doorsnede 18 cm).
Afwerking, victoriabeslag aanmaken en 25 gram over het beslag strooien.
Oventemperatuur 190°C.
Baktijd 40 minuten met de schuif dicht.
Uitkomst 17 taartjes.