![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Spelt Minipizza
Spelt Minipizza
Recept
10.000 g | 100 % | Panovite Spelt Licht * | |
600 g | 6 % | gist | |
4.300 g | 43 % | water | |
500 g | 5 % | Exakt Goud Crème | |
200 g | 2 % | BIO Prestant Spelt |
* Panovite Spelt Licht bevat zout!
Afwerking
1.415 g | pesto (5 g per stuk) * | ||
1.698 g | zwarte olijven (6 g per stuk) | ||
566 g | geraspte kaas (2 g per stuk) |
* rode pesto
![Spelt Minipizza](https://www.zeelandia.nl/recepten/spelt-minipizza/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 70 minuten.
De bolletjes uitdrukken en op 80% van rijs afwerken met pesto, olijven en kaas.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 283 stuks