![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Stokbrood met Bonpano Krokant
Stokbrood met Bonpano Krokant
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
500 g | 5 % | gist | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
5.800 g | 58 % | water | |
300 g | 3 % | Bonpano Krokant |
![Stokbrood met Bonpano Krokant](https://www.zeelandia.nl/recepten/stokbrood-met-bonpano-krokant/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Vormen.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 36 stokbroden.