Recepten Recepten

Sweet Swirl Delight

Fonceerdeeg

2.000 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

7.500 g   Vero Plaatcake
3.400 g   water
3.400 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling 1

500 g   kaneelgranules

Vulling 2

1.120 g   bruine basterdsuiker
380 g   boter

Vulling 3

3.500 g   Fruitful Apple

Afwerking

1.000 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

1.000 g   Arabesque Blanc 29
400 g   Gletscher Fondant
200 g   water
10 g   Wigo Aroma Vanille
Sweet Swirl Delight

Werkwijze

Meng de boter met de bruine basterdsuiker en leg deze in de koeling. (vulling 2)

Het deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.
Fonceer de bodem van de Bakvorm plaatcake (37 x 27,5 cm).

Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard.
Voeg in de laatste 30 seconden de Kaneelgranules (vulling 1) toe.
Verdeel het 1400 beslag over het hardewenerdeeg.

Verkruimel de basterdsuiker / boter massa en verdeel deze over het beslag.

Spuit 5 banen Fruitful Apple in de lengterichting over het beslag.
Haal in de breedte er een stokje door vulling om het grof te verdelen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten

Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

De Arabesque Blanc 29 smelten op 40°C.
Gletscher Fondant verwarmen op 40°C en mengen met de Arabesque Blanc 29.
Warm water en Wigo Aroma Vanille toevoegen, meng met een vlinder in de tweede versnelling tot een gladde homogene massa.

Decoreer met een draaiende Swirl beweging de bovenzijde.

Snijden in stukken van 18,5 X 12 (doosje +/- 8 personen) of blokjes 6 x 6

Uitkomst 10 Bakvormen