Tarwe-Haver Vruchtenbroodje Bruin
Tarwe-Haver Vruchtenbroodje Bruin
Recept
| 6.500 g | 65 % | tarwemeel | } 100% |
| 2.500 g | 25 % | Vezelwit 25 MZ * | } |
| 1.000 g | 10 % | havervlokken | } |
| 800 g | 8 % | gist | |
| 8.500 g | 85 % | water |
* Vezelwit bevat zout!
Vulling
| 8.000 g | 80 % | Vruchtenmelange |
Decoratie
| 1.800 g | havervlokken |
Werkwijze
Kneed aanvankelijk een stevig deeg met 65% van het water.Voeg, wanneer het deeg gevormd is, het resterende water geleidelijk toe.
Kneed het deeg goed af.
De vulling direct doorwerken.
Deegtemperatuur 28°C.
Voorrijs 30 minuten.
Afwegen 450 gram.
Opmaken als Allinson.
Decoreren met havervlokken.
Narijs ca. 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 60 stuks