Tarwe-Maïs Chocobroodje Wit
Tarwe-Maïs Chocobroodje Wit
Recept
| 10.000 g | 100 % | Fiesta Panovite Mais * | |
| 800 g | 8 % | gist | |
| 4.800 g | 48 % | water |
* Fiesta Panovite Mais bevat zout !
Vulling
| 2.500 g | 25 % | Pajets Chocolade |
Decoratie
| 240 g | Decor Maisgries |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Bol- puntrijs 25 minuten.
Vormen en decoreren met Decor Maisgries.
Dicht tegen elkaar op de plaat zetten.
Narijs 60 minuten.
1 maal insnijden.
Oventemperatuur 220°C.
Oventemperatuur rotatieoven 190°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 40 Fiësta Maïs chocoladebroodjes.