![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Theeclair Kirsch Kaneel
Theeclair Kirsch Kaneel
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
600 g | 6 % | gist | |
180 g | 1.8 % | bakkerszout | |
5.800 g | 58 % | water | |
2.000 g | 20 % | Maestro Boterstol | |
500 g | 5 % | Exakt Goud Crème | |
600 g | 6 % | Wigo Kirschmelange |
Vulling
2.000 g | 20 % | kaneelgranules |
Decoratie
1.299 g | korstsuiker (3 g per stuk) |
![Theeclair Kirsch Kaneel](https://www.zeelandia.nl/recepten/theeclair-kirsch-kaneel/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Deegrust 10 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 7 mm.
Snijden in repen van 3 x 16 cm (ca. 50 gram).
Strijken met Ovex Liquide en bestrooien met korstsuiker.
Narijs ca. 45 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 10 minuten.
Na voldoende afkoelen eventueel doorsnijden en vullen met gele room.
Uitkomst 433 stuks