Trakteergebak Aardbei
Trakteergebak Aardbei
Fonceerdeeg
| 250 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
| 150 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
| 500 g | Vero Plaatcake | |
| 250 g | water | |
| 250 g | Muffinolie * | |
| 50 g | suiker |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
| 100 g | Zeesan Strawberry | |
| 120 g | water | |
| 500 g | slagroom |
Afwerking
| 100 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
| 200 g | aardbeien | |
| 250 g | slagroom |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.Bestrijk het hardewenerdeeg met de Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng de Zeesan Strawberry en water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeslagen erdoor.
Verdeel de aardbeienbavaroise over de cake, 3 cm van de rand vrijhouden.
Koelen en eventueel invriezen.
Verdeel de halve aardbeien over de bavaroise.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Na het afkoelen van de gelei, afwerken met een rand slagroom.
Uitkomst 1 stuks (28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)