![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Trakteergebak Dubbel Chocolade
Trakteergebak Dubbel Chocolade
Fonceerdeeg
250 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
150 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
600 g | Double Choc Cake | |
130 g | water | |
130 g | ei |
Vulling
100 g | Zeesan Neutraal | |
175 g | water | |
375 g | slagroom | |
375 g | Arabesque Blanc 29 | |
1 st | vanillestokje (1 st per stuk) * |
* het zwarte zaad van een half stokje
Afwerking
75 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
500 g | slagroom | |
200 g | fruit |
![Trakteergebak Dubbel Chocolade](https://www.zeelandia.nl/recepten/trakteergebak-dubbel-chocolade/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.Bestrijk het hardewenerdeeg met de Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel het beslag over de Fruitful Raspberry Jam.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 25 minuten.
Meng het water, zaad van het vanillestokje, Zeesan Neutraal en de gemolten Arabesque Blanc 29 tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeslagen erdoor.
Verdeel de chocoladebavaroise over de cake.
Koelen en eventueel invriezen.
Afgeleren met ColdJel Neutraal.
Decoreren met slagroom en fruit van het seizoen.
Uitkomst 1 stuks (28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)