Recepten

Tricot getoerd gerezen

Recept

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
1.000 g 10 % gist
4.200 g 42 % water

* Panomix Vienna bevat zout!

Doortoeren

4.000 g 40 % korstboter/margarine

Afwerking 1

900 g   Decoratiegries *

* Oranje gekleurd

Afwerking 2

3.150 g   Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel

Vulling

27.000 g   Gele room met Minuta VV
Tricot getoerd gerezen

Werkwijze

Deeg gladdraaien maar niet taai.
Deegtemperatuur 22°C.
Korstboter/magarine invouwen.
Twee halve Hollandse toeren (in vieren) of drie halve Franse toeren geven (in drieën).
Uitrollen op 4 mm dikte.
Steken met de T-shirtsteker.
Decoreren met gekleurde Decoratiegries.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 12 minuten.

Na het bakken doorsnijden en vullen met Gele room.

Uitkomst 450 stuks.