Recepten

Trifle

Kruimelmassa

600 g   Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV

Recept

1.750 g   Vero Plaatcake
150 g   suiker
850 g   water
850 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.875 g   Fruitful Raspberry HI

Recept 2

150 g   Zeesan Neutraal
700 g   water
250 g   Maestro Creme Vanille
850 g   slagroom

Decoratie

1.125 g   fruit
Trifle

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Spuit 240 gram beslag in een met siliconen papier beklede bodem van een ballerina taartpannen van 17 cm doorsnede.
Bestrooien met 40 gram kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C (bakken op de vloer).
Rotatieoven 170°C (bakken op geperforeerde platen).
Baktijd 25 minuten.
  
Na het bakken direct lossen en afkoelen.

Op de bovenkant 125 gram Fruitful Raspberry HI per taartje aanbrengen.

De Maestro Creme Vanille, Zeesan Neutraal en het water goed gladdraaien.
Vervolgens de opgeklopte slagroom doorspatelen.
Een spiraal van 125 gram crème suisse op de Fruitful Raspberry HI spuiten.

Decoreren met vers fruit.

Uitkomst 15 stuks