Recepten

Triple C

Fonceerdeeg

400 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
150 g   Fruitful Apricot Jam

Recept 1

750 g   Fantasy Chocnut Cake
150 g   ei
150 g   water
40 g   suiker

Vulling

25 g   Butterscotch Granulaat

Recept 2

300 g   slagroom
35 g   boter
120 g   Wigo Compound Caramel
5 g   bakkerszout
10 g   oploskoffie
450 g   Arabesque Blanc 29
450 g   Arabesque Lait 34

Afwerking

200 g   Scaldis Wit
200 g   Dip Neutraal
40 g   Hazelnoot Krokant

Decoratie

100 g   noten
45 g   Schuimvariaties met Bianca
Triple C

Werkwijze

Fonceer de bodem van de bakvorm (60 x 20 cm) met hardewenerdeeg.
Bestrijk het hardewenerdeeg met Fruitful Apricot Jam.

Meng de ingredienten gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met een vlinder.
Voor het afvullen het beslag bijkrabben en doorspatelen.
Verdeel het beslag over de Fruitful Apricot Jam.
De Butterscotch Granulaat over het beslag verdelen.
  
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.

Van recept 2 een ganache maken.
Slagroom, boter, oploskoffie, Wigo Compound Caramel en zout aan de kook brengen.
Hieraan de beide Arabesque soorten toevoegen en tot een homogene massa roeren,
bij voorkeur homogeniseren met een staafmixer. De ganache over de cake verdelen.

Afkoelen en snijden in bars van 3 x 11 cm.
Deze tot de bovenkant doorhalen in de gesmolten Scaldis Wit vermengd met Dip Neutraal en Hazelnoot Krokant.

Afwerken met gebruneerde noten en een dopje schuim.

Uitkomst 30 stuks