Recepten

Tulp Muffin Sinaasappel Kaneel

Recept

1.000 g   Royal Muffin
450 g   water
400 g   Muffinolie *
20 g   Kaneel Orenta

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie 1

90 g   Fruitful Orange Cream (5 g per stuk)

Decoratie 2

90 g   sinaasappelpartjes (5 g per stuk)
36 g   sinaasappelzeste (2 g per stuk)

Afwerking

180 g   Paletta Spray Neutraal (10 g per stuk)
Tulp Muffin Sinaasappel Kaneel

Werkwijze

Royal Muffin, water, Muffinolie en Kaneel Orenta met de vlinder tot een glad beslag draaien.
Planeetmenger 5 minuten in 1e versnelling.

Met een ijsschep 100 gram beslag in de Tulp Muffincup scheppen.

Overtemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd ca. 35 minuten.

Na het bakken een spiraal Fruitful Orange Cream opspuiten.
Decoreren met wat sinaasappelzeste en sinaasappelpartjes.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 18 stuks