![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Tuttifruttibroodje
Tuttifruttibroodje
Recept
3.500 g | 35 % | bloem | } 100% |
3.500 g | 35 % | volkorenmeel | } |
3.000 g | 30 % | Toscane Donker 30 MZ * | } |
600 g | 6 % | gist | |
5.800 g | 58 % | water | |
1.000 g | 10 % | Exakt Ambacht Mout |
* Toscane Donker 30 MZ bevat zout!
Vulling
5.000 g | 50 % | tutti frutti | |
2.500 g | 25 % | rozijnen | |
2.500 g | 25 % | krenten |
Decoratie
900 g | Decor Korn Mix | ||
180 g | roggebloem |
![Tuttifruttibroodje](https://www.zeelandia.nl/recepten/tuttifruttibroodje-1/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Vulling direct doordraaien.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Decor Korn Mix.
Plaats de deegstukken in een klein cakeblik.
Narijs 60 minuten.
3 x insnijden.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 60 stuks.