
Tuttifruttibroodje
Tuttifruttibroodje
Recept
7.500 g | 75 % | bloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Toscane Donker 25 MZ * | } |
600 g | 6 % | gist | |
5.800 g | 58 % | water | |
1.000 g | 10 % | Exakt Ambacht |
* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!
Vulling
5.000 g | 50 % | tutti frutti | |
2.500 g | 25 % | rozijnen | |
2.500 g | 25 % | krenten |
Decoratie
900 g | Deco Kornplus | ||
180 g | roggebloem |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Vulling direct doordraaien.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Deco Kornplus.
Plaats de deegstukken in een klein cakeblik.
Narijs 60 minuten.
3 x insnijden.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 60 stuks.