Recepten

Vierkantje Witte Chocolade met Frambozen

Recept

15.000 g   Verona
6.750 g   water *
6.250 g   Muffinolie **
1.750 g   Arabesque Blanc 29

* Heet uit de kraan.
** In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling 1

2.250 g   Arabesque Blanc 29

Vulling 2

7.000 g   Fruitful Raspberry HI

Decoratie

1.000 g   Arabesque Blanc 29
1.100 g   Fruitful Raspberry HI
2.100 g   Paletta Spray Neutraal
Vierkantje Witte Chocolade met Frambozen

Werkwijze

Weeg de Arabesque Blanc 29 af in het bekken en giet hierop het hete water zodat de witte chocolade smelt.
Voeg de Muffinolie en de Verona toe en meng gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Spatel de grof gehakte Arabesque Blanc 29 door het beslag.
Vul de Bakvorm vierkant met 300 gram beslag.
Spuit een spiraal van ca. 70 gram Fruitful Raspberry HI op het beslag en meng dit grof door het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 40 minuten.

Leg direct na het bakken een paar schijfjes Arabesque Blanc op de nog hete cake.
Spuit na het afkoelen een paar dopjes Fruitful Raspberry HI op de cake.
Eventueel de Fruitful Raspberry HI goed mengen met een garde zodat het makkelijk spuit.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.

Uitkomst 100 stuks