Vruchtenbollen Wit Tarwe met Parade Oliebol Citrus
Vruchtenbollen Wit Tarwe met Parade Oliebol Citrus
Recept
| 500 g | 50 % | Parade Oliebol Citrus * | } 100% |
| 500 g | 50 % | tarwebloem | } |
| 60 g | 6 % | gist | |
| 10 g | 1 % | bakkerszout | |
| 560 g | 56 % | water | |
| 150 g | 15 % | Korent Ambacht |
* Pan. Oliebol DM bevat gist en zout!
Vulling
| 1.000 g | 100 % | zuidvruchten |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1900 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Verdelen en opbollen.
Strijken met ei.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 43 bollen.
Van dit recept kan u ook krentenbrood te maken.