Vruchtenbroodgebakje
Vruchtenbroodgebakje
Recept
1.000 g | 100 % | tarwebloem | |
100 g | 10 % | gist | |
20 g | 2 % | bakkerszout | |
650 g | 65 % | water | |
300 g | 30 % | Maestro Boterstol |
Vulling
150 g | 15 % | Arabesque Blanc 29 | |
700 g | 70 % | Vruchtenmelange |
Afwerking
400 g | Dip Neutraal | ||
400 g | Scaldis Wit |
Decoratie
2.200 g | Fruitful Raspberry HI (40 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een afgekneed deeg vormen.De Arabesque Blanc 29 in de laatste minuut doordraaien.
Vruchtenmelange direct na het kneden doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1590 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen en op platen met papier zetten en iets platdrukken.
Na ca. 30 minuten de beschuitdoppen over de deegstukjes plaatsen.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 240°C > 190°C.
Baktijd ca. 11 minuten.
Na het afkoelen, doorhalen met een mengsel van Dip Neutraal en Scaldis Wit.
Een decor van Fruitful Raspberry HI erop zetten, andere afwerkingen zijn natuurlijk ook mogelijk:
- Abrikoteren en aanzetten met Chocoladeschaafsel Wit, een decor plaatsen van verschillende Fruitful soorten.
Uitkomst 55 stuks