Recepten

Warme Choco Deluxe

Recept 1

2.000 g   Double Choc Cake
400 g   ei
400 g   water
250 g   boter

Recept 2

2.750 g   Sachermix
1.650 g   ei
300 g   water

Vulling

6.000 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder

Trempeer

850 g   Trempeerlikeur

Afwerking

1.200 g   Sweet Glacé Choc Zacht

Decoratie

2.250 g   gezoete slagroom
6 g   Mont Blanc cacao
160 g   mini marshmallows
Warme Choco Deluxe

Werkwijze

Meng alle grondstoffen van recept 1 gedurende 4 minuten met de vlinder in de laagste versnelling.
Spatel het beslag voor het uitscheppen door. Vul 6 ringen (diameter 18 cm) met 500 gram beslag .

Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd ca. 40 minuten.

Alle grondstoffen van recept 2 mengen en gedurende 8 minuten in de hoogste versnelling opkloppen, 1 minuut nadraaien in de laagste versnelling. Soortelijk gewicht 450 - 500 gram/liter. Vul 12 ringen (diameter 18 cm) met 385 gram beslag.

Oventemperatuur
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.

Snijd de Double Choc Cake en de Sacher kapsels 1 keer door.
Begin met de Double Choc laag, vul met Crème au Beurre, 120 gram per laag, hierop een plak Sacher, laag crème en sluit af met Sacher. Trempeer de sacher lagen. Maskeer de high cakes strak met Crème au Beurre. Vries in.

De bovenrand drippen met Sweet Glace Choc Zacht (ca. 35°C).
Spuit doppen slagroom op de bovenzijde en licht bestuiven met Mont Blanc Choco.
Decoreren met mini marshmallows.

Uitkomst 12 stuks