Recepten Recepten

Weens Marmer

Recept

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
500 g 5 % gist
4.600 g 46 % water

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling

5.000 g 50 % bruine basterdsuiker *

* Met 1% kaneel

Weens Marmer

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 27°C.
Opmaken als voor brood.
Deegrust ca. 15 minuten.
Uitrollen op een dikte van ca. 1,5 cm.
Verdeel de basterdsuiker onder en over het deeg.
Het deeg zowel in de lengte als de breedte in willekeurige stukken snijden.
Vul de hoge pie-plate (diameter 20 cm) met 450 gram deegstukjes.
Narijs 45 minuten.
Plaats voor het bakken een deksel of bakplaat op de pie-plates.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd ca. 35 minuten.

Uitkomst 44 stuks