![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Winter-Chococake met Double Choc Cake
Winter-Chococake met Double Choc Cake
Recept
7.500 g | Double Choc Cake | |
1.500 g | water | |
1.500 g | ei |
Decoratie
900 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
![Winter-Chococake met Double Choc Cake](https://www.zeelandia.nl/recepten/winter-chococake-met-double-choc-cake/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Double Choc Cake, ei en het water mengen met de vlinder in 4 minuten tot een glad beslag draaien, in de eerste versnelling.Schep 350 gram beslag in een Papieren Cakevorm.
Als laatste 30 gram kruimeldeeg over de cake strooien.
Oventemperatuur 185°C.
Baktijd 45 minuten.
Oventemperatuur rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
De cake licht met Mont Blanc bestuiven.
Uitkomst 30 winter-chocoladecakes.