Recepten Recepten

Winter Opera Tompouce

Bodem

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Vulling 1

325 g   Maestro Creme Vanille
800 g   water
20 g   Araba Mocca

Vulling 2

275 g   Maestro Creme Vanille
750 g   water
120 g   Arabesque Noir 58

Afwerking

250 g   Gletscher Fondant
125 g   Arabesque Noir 58
25 g   water

-

75 g   Gletscher Fondant
2 g   Araba Mocca

Decoratie

225 g   Choco Creme au Beurre met Cremo B Poeder
Winter Opera Tompouce

Werkwijze

De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Maestro Creme Vanille en Araba Mokka mengen, 3 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.

Maestro Creme Vanille en gesmolten Arabesque Noir 58 mengen, 3 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.

Beide naast elkaar in een spuitzak doen en twee stroken tompouce zigzag opspuiten met de duoroom.

Verwarm de Gletscher Fondant tot ca. 50°C en slap af met het water.
Voeg de gesmolten Arabesque Noir 58 toe voor een chocolade fondant, voeg eventueel nog iets water toe.
Eventueel de chocolade fondant nog iets bijwarmen tot 45 a 50°C, bestrijk hier de bovenste twee plakken mee.
Breng een decoratie aan met streepjes Gletscher Fondant gemengd met Araba Mokka.

Na het aandrogen snijden in 20 tompoucen.
De tompoucen afwerken met chocolade creme, een mokka boontje en een chocolade decoratie.


Uitkomst 20 stuks