Home » Recepten » Yo-kers

Yo-kers

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Yo-kers

Werkwijze

Twee platen van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 1,75 mm dik (licht prikken).
Bestrijken met Abrikozenmoes.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over twee platen en deze gladstrijken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.

Meng de Zeesan Yoghurt Kers en het koude water tot een gladde massa.
Laat de massa 1 minuut wellen en spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
De vulling over de afgekoelde cake storten de bovenzijde grof afwerken.

Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Afgeleren met Paletta Spay Abrikoos.
Snijden in stukken van 7,5 x 20 cm.

Uitkomst 16 stuks

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Fonceerdeeg

700 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
250 g   Abrikozenmoes

Recept

1.000 g   Verona
450 g   Muffinolie *
450 g   water

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

800 g   Zeesan Yoghurt Kers
1.600 g   water
1.600 g   slagroom
1.200 g   Frutafill Kersen

Afwerking

600 g   Paletta Spray Abrikoos
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie