![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Zacht Kleinbrood
Zacht Kleinbrood
Recept
10.000 g | 100 % | Panovite * | |
500 g | 5 % | gist | |
4.600 g | 46 % | water |
* Panovite bevat zout!
![Zacht Kleinbrood](https://www.zeelandia.nl/recepten/zacht-kleinbrood/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.
Afwegen 1600 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 70 minuten.
Oventemperatuur 270°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 283 broodjes.