![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Zacht Kleinbrood Spelt
Zacht Kleinbrood Spelt
Recept
10.000 g | 100 % | Panovite Spelt Licht * | |
600 g | 6 % | gist | |
4.300 g | 43 % | water | |
500 g | 5 % | Exakt Goud Crème | |
200 g | 2 % | BIO Prestant Spelt |
* Panovite Spelt Licht bevat zout!
![Zacht Kleinbrood Spelt](https://www.zeelandia.nl/recepten/zacht-kleinbrood-spelt-1/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.In verband met goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 9 minuten.
Uitkomst 283 stuks