Recepten Recepten

Zoete Doppen

Recept

10.000 g 100 % Parade Oliebol Citrus *
7.200 g 72 % water
1.000 g 10 % Muffinolie **

* Pan. Oliebol DM bevat gist en zout!
** In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.000 g 10 % Pajets Chocolade
1.500 g 15 % suikernibs P4

Decoratie

1.590 g   Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV (5 g per stuk)
Zoete Doppen

Werkwijze

Spuit de flexipan mat (3051) in met Carlex.
Bestrooi de bodem met kruimeldeeg.

Van alle grondstoffen een beslag maken.
In de planeetmenger 7 minuten draaien met de vlindergard in de 2e versnelling.
De vulling direct door het beslag mengen.
Beslagtemperatuur 27°C.
Spuit met een spuitzak (zonder spuitmond) 65 gram beslag in de flexipan mat met kruimeldeeg.
Narijs 20 minuten.
Bakken met iets stoom.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 15 minuten.

Uitkomst 318 stuks
                                                                                                                                                                                               
Kruimeldeeg is te vervangen door Glanssuiker Grof.