![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Zoute Caramel Bonbon
Zoute Caramel Bonbon
Recept
1.500 g | Maro 1:1,5 Vorm | |
100 g | Wigo Compound Caramel |
Afwerking
550 g | Arabesque Noir 72 |
Decoratie
90 g | zeezout |
![Zoute Caramel Bonbon](https://www.zeelandia.nl/recepten/zoute-caramel-bonbon/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Meng de ingrediënten.Uitrollen tot een dikte van 12 mm.
Snijden in vierkantjes van 3 x 3 cm.
Laat deze 24 uur drogen.
Doorhalen met de Arabesque Noir 72.
Decoreren met grof zeezout.
Uitkomst 110 stuks