Dinner Bread.

Dinner Bread.

In 2030 bestaat e helft van de bevolking uit de gemaksgeneraties. Behalve gemakt en genieten, is ook tijdsdruk een belangrijk thema in hun levensstijl. Zij hebben vaak geen zin of tijd om te koken. Bovendien vergrijst NEderland. En het aantal éénpersoonshuishoudens neemt toe. Daardoor stijdt de behoefte aan gemaksoplossingen voor maaltijden.

Soeperman.jpeg

Doe jij dat ook? Lekker met brood in de soep soppen? Dat is met de Soeperman niet meer nodig, want wij stopten Oer Hollandse soepen (tomaten-, erwten- en pompoensoep) ín een broodje. Eet er één (of een paar) en je hebt gegeten. Soeperlekker!

Viva Lasagna.jpeg

Lasagne in brood? Ja hoor, dat kan. Weliswaar zonder de pasta, maar met de laagjes, met de tomatensaus en net zo smaakvol. Gebakken in een deeg van Panoplus Nacho. Ideaal om thuis op te warmen. Buon appetito!

Curry Kunstwerk.jpeg

De verspakketten met verschillende curry’s zijn niet meer weg te denken uit de supermarkt. Curry betekent ‘saus’ en daarmee belegden wij dit brood. De groenten zijn hier een echte blikvanger. Smakelijke manier om aan je dagelijkse portie groenten te komen. Thuis even opwarmen in de oven en je kunt zo aan tafel!